Er gaat nog iets heel moois gebeuren

Terug naar overzicht
Datum za 04 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Peter en Viggo staan weer samen op het toneel. Na het herseninfarct van Viggo voelen ze nog meer noodzaak om op te treden. Ze wachten op een bijzondere gebeurtenis. Die volgens hen zeker komt. Ze wachten. Vertellen elkaar wat ze belangrijk vinden. Ze vertellen, lachen, kwetsen onbedoeld, twijfelen en denken opeens iets zeker te weten. Maar nooit lang. Daarom wachten ze. En dat wordt beloond.In Er gaat nog iets heel moois gebeuren staan ze stil bij alles wat zij samen zijn, samen hebben mee-gemaakt. NUHR-dialogen, Wachten Op Godot, Vrienden van Van Swieten, de grote sporttoernooien die ze meemaakten... Ze verwerken samen het herseninfarct van Viggo. Wat betekent dat voor hen samen? Ze zoeken het geheim van ‘De Heilige Graal van Vriendschap’ in een programma met schitterende anekdotes, pijnlijke stiltes, nieuwe ontdekkingen, wanhoop, oplossingen en het vervliegen daarvan.

Peter Heerschop en Viggo Waas richtten eind jaren tachtig samen met Joep van Deudekom cabaretgroep NUHR op waar later ook Eddie B. Wahr vaste kracht werd. Ze toerden 30 jaar lang met veel succes door Nederland en sloten in maart 2018 hun succesvolle gezamenlijke carrière af met de voorstelling Alle 30 NUHR. NUHR wonin 2004 en 2016 de Poelifinario met de programma’s Over de Top en Draai het eens om en ontving hij in 2018 het Zilveren Raampje.Peter en Viggo zijn elkaars beste vrienden. Met Er gaat nog iets heel moois gebeuren maakten zij een programma waarin ze hard op elkaar inhakken, elkaar opnieuw vinden en uiteindelijk lachend en huilend in de armen vallen. Een programma waarin zij zich afvragen wat voor vrienden ze zijn na 35 jaar samenwerken. Of zij er – na al die jaren – nog wel toe doen. Wat kunnen ze nog voor de mensen betekenen? En voor elkaar?

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 22,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.