Kinderen, Voorjaarsvakantie

Erik of het klein insectenboek (8+)

Terug naar overzicht
Datum za 04 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Erik of het klein insectenboek (8+)

Erik Pinksterblom zit boordevol fantasie dat verlangt naar iets bijzonders. Als hij krimpt tot het formaat van een vlieg, beleeft hij bizarre avonturen in stadspark de Wolleweide, tussen grassprieten die hoger zijn dan flatgebouwen. In deze wereld lijken de insecten wel akelig veel op mensen. Zo danst Erik met een heuse hiphophommel, komt hij bekakte wespen tegen en overnacht hij in een slakken-Airbnb.Na verloop van tijd merkt Erik dat niet alles op rolletjes loopt. Overal ligt afval en de giftige pesticiden vliegen door de lucht.. De insecten hebben moeite om te overleven. Kan Erik zijn nieuwe vrienden een handje helpen? Bij deze spectaculaire roadmovie-voorstelling vol muziek, dans en een geweldige cast, kom je ogen en oren tekort! Een must see voor de hele familie.In de foyers is rondom de voorstelling van alles te beleven rondom de thema's die in de voorstelling terugkomen zoals klimaatverandering, bijensterfte en zwerfafval.

Godfried Bomans

Erik of het klein insectenboek is een aangepaste versie van Godfried Bomans' gelijknamige kinderboek. Met klimaatverandering als thematiek sluit de familievoorstelling van HNTjong (jeugdgezelschap van Het Nationale Theater) goed aan bij het huidige tijdsbeeld.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 17,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.