Kinderen

Ernst en Bobbie: weten het niet meer (4+)

Terug naar overzicht
Datum zo 26 mrt. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Ernst en Bobbie: weten het niet meer (4+)

De grootste en populairste kinderhelden van Nederland komen dit seizoen terug met een nieuwe meedoe- en meezingvoorstelling voor het hele gezin!

In dit nieuwe avontuur doen Ernst en Bobbie mee aan een heel bijzondere wedstrijd met als hoofdprijs: een droomvakantie. Wonder boven wonder winnen ze deze wedstrijd, maar aan uitrusten op vakantie komen ze helaas niet toe. Al-les gaat namelijk mis en via een tropisch strand komt het duo terecht in Amerika. Zullen ze dit avontuur toch tot een goed einde kunnen brengen?

De nieuwe voorstelling van Ernst en Bobbie is een feest voor het hele gezin. En natuurlijk komen alle bekende Ernst en Bobbie-hits aan bod!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 14,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.