Kinderen

Ervaar de explosie (8+)

Terug naar overzicht
Datum za 09 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De nieuwste theatershow uit de Checkpoint reeks: Ervaar de explosie! Spektakel, plezier en idiote proeven staan centraal en deze show is interactiever, gekker en spectaculairder dan alle Checkpoint-voorstellingen bij elkaar!Alleen bij Checkpoint Theater wordt de bezoeker meegenomen in de wereld van ontploffingen, schietende knakworsten, met elektromagneten lopen over het plafond en wedstrijden met rollerskates die aangedreven worden door vlakschuurmachines.En er is niet alleen een hoop te zien: de kinderen in de zaal doen ook maximaal mee! Tijdens vijf rondes tussen de jongens en de meiden, wordt er met de zaal geprobeerd een heus wereldrecord te breken. De kinderen mogen proberen te vliegen met een zelfbouw-jetpack en in een bloedstollende challenge wordt voor eens en altijd beslist wie er het beste reukvermogen heeft.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 30,75

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.