Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

European Philharmonia - Tribute to Hans Zimmer (verplaatst)

Terug naar overzicht
Datum vr 12 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Openingstijden:

Vrijdag 21.00 - 23.00 uur

European Philharmonia - Tribute to Hans Zimmer (verplaatst)

Deze voorstelling is verplaatst naar 6 oktober 2021. Bezoekers met kaarten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen.

Hans Zimmer is ongetwijfeld de bekendste filmcomponist van de laatste 10 jaar. Hij componeerde muziek voor onder andere Pirates of the Caribbean, Gladiator en Pearl Harbor. Zijn 'Hans Zimmer Live' tour heeft wereldwijd miljoenen fans onvergetelijke avonden bezorgd. In 2016 en 2017 reisde het European Philharmonia mee met de “maestro” tijdens deze tournee. 'Tribute to Hans Zimmer', onder leiding van dirigent Walter Proost, is de theaterversie van deze grote liveshow.

European Philharmonia speelt vele composities van Hans Zimmer, die gebruikt zijn in de grootste films van de laatste jaren. Een selectie hoogtepunten uit het concert: fragmenten uit the Lion King, Rain Man, Pirates of the Caribbean, Gladiator, Crimson Tide and Demons, The Last Samurai, Pearl Harbor en meer!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

schouwburghengelo.nl

Prijzen

€34,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.