Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Expositie & Lezing Otto Oelen

Terug naar overzicht
Datum za 28 aug. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Openingstijden:

Zaterdag 12.30 - 13.30 uur
14.30 - 15.30 uur

Expositie & Lezing Otto Oelen

Na tentoonstellingen over Theo Wolvecamp, Eef de Weerd, Henk ter Horst, Henk Lassche en Folkert Haanstra sr. en zijn zonen Johan, Bert en Folkert, wordt dit seizoen werk van de schilder Otto Oelen geëxposeerd in de Wolvecampfoyer.

De lezing en rondleiding worden verzorgd door Henk Lassche en Evelien Snijders, de samenstellers van de tentoonstelling. Daarbij krijg je een visuele presentatie over het werk van deze bijzondere kunstenaar en een rondleiding langs de schilderijen.

Reserveren

De lezing met rondleiding is gratis, maar je dient wel kaarten te reserveren. Je kan de kaarten reserveren via de website. De lezing wordt gegeven om 12.30 uur en 14.30 uur.

Coronatoegangsbewijs

Om een voorstelling, concert, film of andere activiteit in Schouwburg Hengelo bij te kunnen wonen, dient u te beschikken over een coronatoegangsbewijs. Hiermee wordt het mogelijk om in elke zaal 2/3 van de beschikbare plaatsen te verkopen en hoeft het publiek onderling geen 1,5 meter afstand meer te houden.

Een coronatoegangsbewijs kan worden verkregen op één van de volgende manieren:

  • Een vaccinatiebewijs: geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd.
  • Een herstelbewijs: bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden bent hersteld van corona.
  • Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement.

Het coronatoegangsbewijs kan worden getoond met de QR-code in de CoronaCheck app (te downloaden op een smartphone via de Google PlayStore of de App Store van Apple). Of middels een papieren coronatoegangsbewijs, te downloaden via: www.coronacheck.nl. Bij uw bezoek aan Schouwburg Hengelo zal het coronatoegangsbewijs worden gescand door één van onze medewerkers. Afspraken voor een test kunnen worden gemaakt via www.testenvoortoegang.org.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.