Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Expositie Urbanfotografie

Terug naar overzicht
Datum zo 01 nov. t/m ma 30 nov. Locatie Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Expositie Urbanfotografie

Wat is Urbanfotografie? Foto’s gemaakt van oude verlaten gebouwen. Oude fabrieken. De moeilijkheid is dat veel oude gebouwen gesloten zijn omdat het te gevaarlijk is om deze te betreden. Maar ook veel verlaten gebouwen zijn toegankelijk. Deze fotoclub is zelfs naar een verlaten dorp geweest in de buurt van Berlijn. Compleet met huizen, zwembad en bioscoop. En dat alles verlaten en oud. Maar ook thuis, een paar straten verderop of oud ijzer in het bos is zeer fotogeniek.

Voor de 3e keer hebben zij een expositie in de bibliotheek van Hengelo. Deze keer over urban. Van oude verroeste spijkers tot half vergaan fruit. Kom kijken en geniet. Het enthousiasme spat van de foto’s af.

Amateurfotografie & NS

Voor diegene doe de fotografen nog niet kent nog maar even een voorstellingsrondje. Het zijn een stelletje amateurfotografen met een binding via NS. Als snel liep de ledenlijst naar een 20 personen. Deze leden gaan met grote regelmaat op stap om foto’s te maken van de meest uiteen lopende zaken. De uitstapjes variëren van een wandeling in de natuur, een weekend aan het water, of een dag naar een dierentuin. Dat er meer is dan “spoorse” zaken getuige de expositie in de bibliotheek van Hengelo.

Kom de hele maand langs bij de bibliotheek in Hengelo en loop in alle rust langs de grote foto’s.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

bibliotheekhengelo.nl

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.