Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Vier generaties Paskamp (afgelast)

Terug naar overzicht
Datum di 01 dec. t/m do 31 dec. Locatie Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Vier generaties Paskamp

Theaters, bibliotheken, bioscopen, podia voor alle genres van muziek, musea, muziekscholen, presentatie-instellingen en monumenten zijn gesloten voor publiek. De aangescherpte maatregelen gelden vanaf dinsdag 15 december tot en met dinsdag 19 januari.

Vier generaties Hengelo. Vier generaties Kunst.

In de maand december is van vier generaties Paskamp beeldende kunst te bezichtigen in locatie Stad van de bibliotheek. Alle kunstenaars zijn geboren in Hengelo. Van iedere generatie wordt werk tentoongesteld. Zo zijn er schilderijen van landschappen te zien op basis van olieverf gemaakt door Herman Paskamp (1881 – 1945), Jan Herman Paskamp (1920 - 1966) en Herman Paskamp (1926 – 2003). Daarnaast worden er landschapsschilderijen getoond op basis van acrylverf gemaakt door Jan Herman Paskamp (1955) en fotografie in relatie tot architectuur van Herman Paskamp (1986). Kom de hele maand langs bij de Bibliotheek Hengelo locatie Stad om de tentoonstelling te bewonderen!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

bibliotheekhengelo.nl

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.