Datum wo 28 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Openingstijden:

Woensdag 28 december 14:00 uur
Vrijdag 30 december 14:00 uur
Woensdag 4 januari 14:00 uur

Familiefilm: Coppelia

De prille liefde tussen Zwaantje en Frans wordt bedreigd door de beeldschone Coppelia. Zij is de schepping van dr. Coppelius, een cosmetisch arts, die de dorpsbewoners verleidt met het idee van perfecte schoonheid. Ook Frans wordt door haar betoverd. Maar de eigenzinnige Zwaantje ontdekt dat dr. Coppelius vooral kwaad in de zin heeft. In zijn 'schoonheidssalon' steelt hij de unieke karaktereigenschappen van de dorpelingen. Zwaantje doet al het mogelijke om Frans voor een verschrikkelijk einde te behoeden.

Uit de pers

Filmkrant: “Wie in de bioscoop iets bijzonders wil zien en tevens een fijne dansfilm voor jong en oud, mag Coppelia niet missen.”…”Het is niet de eerste keer dat ‘live-action’ beelden en animatie worden gecombineerd, maar dit naadloze samenspel van acteurs, dans, muziek, tekeningen en 2D/3D- animatie is zeldzaam genoeg om op te vallen. Een nieuwe beleving”.

Informatie

Regie: Jeff Tudor, Steven de Beul, Ben Tesseur
Speelduur: 80 min., AL
Land: Nederland, België, Duitsland, 2021
Cast: Igone de Jongh, Jan Kooijman, Michaela DePrince

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Prijs: € 5,00 per persoon
Groepskorting: € 25,00 voor 8 personen (jeugdfilms zijn excl. consumptie).

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.