Theater

Familiemusical Oliver

Terug naar overzicht
Datum za 23 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Sinds 1998 streeft BARST ernaar eigen familievoorstellingen te brengen waar volwassenen, jongeren en kinderen een aandeel in hebben. Momenteel volgen ruim 80 kinderen zang- en theaterlessen aan de toneelschool te Hengelo. Het beroemde verhaal van Charles Dickens wordt in ultieme kerstsfeer door ruim 60 kinderen en volwassen spelers op de planken gebracht en begeleid door (live) Harmonieorkest ‘VISION’ (voorheen Eendracht/Excelsior). Vrolijke, maar ook ontroerende liedjes gezongen door o.a. weesjongen Oliver Twist, zijn vriendje Dodger en de zakkenrollersbende van Fagin!

Theatergroep BARST brengt theaterproducties en films, waarin kinderen en jongeren het grootste aandeel hebben. Voor elke nieuwe productie kan BARST putten uit zo’n 80 leden in de leeftijd van 7 tot 20 jaar, die wekelijks zang- en theaterlessen volgen in de BARST-theaterschool.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 17,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.