Festival of Lessons and Carols in Kristalkerk

Terug naar overzicht
Datum za 17 dec. Locatie Kristalkerk
P.C. Hooftlaan 210
7552 HE Hengelo

Festival of Lessons and Carols in Kristalkerk

Jongenskoor Dalfsen komt op zaterdagavond 17 december opnieuw naar Hengelo om in de Kristalkerk (P.C. Hooftlaan 210) de mooiste Engelse Christmas Carols te laten horen. Jongenskoor Dalfsen, dat meer dan 25 jaar bestaat, richt zich naast de algehele muzikale ontwikkeling vooral op goede stemvorming bij jongens en jonge mannen. Het koor heeft in de loop der jaren verschillende grote werken uitgevoerd, zoals de Johannes Passion van Bach, het Requiem van Duruflé en de Mass of the Children van Rutter. Ook hebben Dalfser jongens meegewerkt aan diverse Mattheus Passionen, o.a. bij Philippe Herreweghe en Roy Goodman. Het koor staat onder leiding van Erik Korterink. Henk Ophoff begeleidt op het orgel.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

De entree is € 12,50 euro, voorverkoop € 10, t/m 18 jaar vrije toegang. De kaarten voor de voorverkoop zijn verkrijgbaar bij: koster@kristalkerk.nl of m.den.otter@hetnet.nl

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.