Films

Film: DRUNK

Terug naar overzicht
Datum za 08 okt. Locatie Kulturhus Hasselo
Henry Woodstraat 62
7558 CP Hengelo

Film: DRUNK

Themafilm over voorgezet onderwijs. Tragikomedie.

'Drunk' gaat over geheelonthouder Martin (Mikkelsen), ooit de pienterste leraar van de middelbare school, maar nu een uitgebluste man. Zijn drie naaste collega’s vragen Martin mee om te gaan bingedrinken. De stoorzender van de groep Nikolaj vertelt over een obscure filosoof die beweert dat mensen niet met genoeg alcohol in hun bloed geboren zijn.

Bij wijze van experiment stelt hij voor dat ze allemaal gedurende de dag alcohol drinken om het "juiste" alcoholpercentage van vijf promille te handhaven. Die milde intoxicatie zorgt dat je meer open staat voor dingen, creatiever bent en betere beslissingen neemt. Het experiment werpt aanvankelijk zijn vruchten af: Martin verbaast zijn vrouw Trine (Maria Bonnevie) met zijn herwonnen levenslust en ook de omgang met zijn studenten is minder stroef. Maar hoelang nog voordat de boel ontspoort? Nog een rondje?

Bestel je kaartjes hier.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€7,50 incl. koffie en drankje na afloop.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.