Films

La vérité

Terug naar overzicht
Datum t/m wo 23 sep. Locatie Filmhuis Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Openingstijden:

Zondag 13 sep 15.00 uur
Vrijdag 18 sep 15.00 uur
Zaterdag 19 sep 20.15 uur
Zondag 20 sep 11.00 uur
Woensdag 23 sep 20.15 uur

La Vérité

Filmhuis Hengelo is een vrijwilligersorganisatie. De organisatie vertoont films voor zowel jeugd als volwassenen, in een culturele, maatschappelijke en artistieke context. Recente films die nergens anders een podium hebben in Hengelo. Zo ook de film 'La Vérité'.

Een stormachtige hereniging tussen moeder en dochter

Fabienne, een iconische actrice, is de moeder van Lumir, scenarioschrijfster in New York. De publicatie van de memoires van deze grote actrice zet Lumir en haar gezin aan om terug te keren naar het huis van haar jeugd. Het wordt een stormachtige hereniging tussen moeder en dochter. Het weerzien zal spoedig in een bittere confrontatie veranderen: verborgen waarheden, niet erkende wrok, onmogelijke liefdes worden onthuld onder de verbijsterde blik van alle betrokkenen. Realiteit en fictie versmelten, waardoor moeder en dochter elkaar moeten vinden.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€10,25 voor niet-leden
€08,25 voor leden

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico