Datum t/m za 04 feb. Locatie Filmhuis Hengelo
Beursstraat 44
7551HV Hengelo

Openingstijden:

Donderdag 2 februari 20:15 uur
Vrijdag 3 februari 15:00 uur
Zaterdag 4 februari 20:15 uur

Film: R.M.N.

Vlak voor Kerstmis zegt Matthias zijn baan in Duitsland op om terug te keren naar zijn ouderlijke dorp in Transsylvanië. Hij wil zich meer bezighouden met de opvoeding van zijn zoon Rudi en verlangt ernaar om zijn ex-geliefde Csilla weer te zien. Eenmaal thuis aangekomen blijkt de rust in de gemeenschap hevig te zijn verstoord door de komst van buitenlandse arbeiders. Onderliggende angsten, frustraties en conflicten weten al snel door het dunne vernislaagje van ogenschijnlijke kalmte in het dorp heen te barsten. De nieuwste film van Gouden Palm-winnaar Cristian Mungiu.

R.M.N. is de nieuwe film van de grote Roemeense filmregisseur Cristian Mungiu, die maar liefst met drie films in de prijzen viel op het filmfestival in Cannes. Voor 4 Maanden, 3 Weken, 2 Dagen ontving hij de Gouden Palm, voor Beyond the Hills de prijs voor het beste scenario en voor Bacalaureat de prijs voor de beste regie. Alle drie indrukwekkende films over zijn vaderland Roemenië. Zijn nieuwste film R.M.N. past naadloos in dat rijtje.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€ 8,25 voor leden
€ 10,25 voor niet-leden
Bij de prijs van uw kaartje is een drankje na afloop in de 'Green Room' inbegrepen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.