Film: The silence of the tides

Terug naar overzicht
Datum vr 11 nov. Locatie Kulturhus Hasselo
Henry Woodstraat 62
7558 CP Hengelo

Film: The silence of the tides

Poëtische beelden van de Wadden

Silence of the Tides is een filmbeleving die in- en uitademt met de getijden van het internationale werelderfgoed de Wadden, een van de grootste aaneengesloten wetlands ter wereld. Een betoverende wandeling zonder paden.

Een hypnotiserende blik op de cycli en contrasten van de seizoenen: leven en dood, storm en stilte, de massa en het individu. Een poëtische overpeinzing zonder voice-overs of interviews tegen een overweldigend decor van lucht, water, wolken, wind, mist en voortdurend veranderend licht.

Enkele commentaren uit de pers: Een geniale blik op het Waddenleven, een spectaculaire liefdesbrief aan de Wadden, docu over waddengebied en de schoonheid en het gevaar van de getijden, een oogstrelend visueel gedicht.

De film is onderscheiden met vele awards op filmfestivals.

Bestel je kaartjes hier.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€7,50 incl. koffie en drankje na afloop.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.