Films

Filmhuis Buitenfilm: The Singing Club

Terug naar overzicht
Datum za 03 sep. Locatie Schouwburgplein
Schouwburgplein
7551 DE Hengelo

Filmhuis Buitenfilm: The Singing Club

Filmhuis Hengelo wil actief en zichtbaar bijdragen aan het culturele klimaat in Hengelo. Eén van hen activiteiten die past in dit streven, is dat het Filmhuis een mooie traditie heeft opgebouwd (gestart tijdens het 25-jarig jubileum in 2015): zij openen het filmseizoen feestelijk met een buitenvoorstelling van een feelgoodfilm op het Schouwburgplein.

Deze buitenvoorstelling is gratis toegankelijk voor iedereen. Honderden filmliefhebbers maken van de gelegenheid gebruik.

The Singing Club

Voor de start van seizoen 2022-2023 is gekozen voor The singing club: De feelgood-film van het jaar! The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek.

Het leven van een vrouw van een beroepsmilitair kan zwaar zijn. Gescheiden van geliefden liggen angst en eenzaamheid op de loer en altijd is er de vrees voor die noodlottige klop op de deur. Kate, de perfecte officiersvrouw, draagt die last echter stoïcijns en met stijl. Om niet bij de pakken neer te zitten, probeert ze een groep vrouwen op de basis te overtuigen om een zangkoor te beginnen. Lisa, rebel en rocker in hart en nieren, is sceptisch over het idee, maar laat zich al snel overtuigen door hun humor en moed. Met hartstochtelijk gezongen pophits weten Kate, Lisa en de andere koorleden uiteindelijk hun onderlinge verschillen te overwinnen en krijgen ze tot hun grote verrassing de kans om het optreden van hun leven te geven. De feelgood-film van het jaar! The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek. Kristin Scott Thomas speelt de hoofdrol in dit op waarheid gebaseerde verhaal, dat wereldwijd vele andere vrouwen heeft geïnspireerd om samen te zingen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.