Filmhuis Buitenfilm: The Singing Club

Terug naar overzicht
Datum za 03 sep. Locatie Schouwburgplein
Schouwburgplein
7551 DE Hengelo

Filmhuis Buitenfilm: The Singing Club

Filmhuis Hengelo wil actief en zichtbaar bijdragen aan het culturele klimaat in Op zaterdag 3 september opent Filmhuis Hengelo het nieuwe filmseizoen opnieuw met een gratis toegankelijke buitenfilm. Het Schouwburgplein wordt omgebouwd tot openlucht bioscoop en bezoekers kunnen genieten van de film The Singing Club. The Green Room, het theatercafé van de schouwburg, is op deze avond geopend zodat bezoekers met een drankje kunnen genieten van de film. Deze start om 20:30 uur. Het terras is ruim van tevoren open. Vanaf 20.00 uur worden de trailers van het nieuwe seizoen vertoond. Dus, wil je zeker zijn van een plekje: kom op tijd!

The Singing Club

Voor de start van seizoen 2022-2023 is gekozen voor The singing club: De feelgood-film van het jaar! The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek.

Het leven van een vrouw van een beroepsmilitair kan zwaar zijn. Gescheiden van geliefden liggen angst en eenzaamheid op de loer en altijd is er de vrees voor die noodlottige klop op de deur. Kate, de perfecte officiersvrouw, draagt die last echter stoïcijns en met stijl. Om niet bij de pakken neer te zitten, probeert ze een groep vrouwen op de basis te overtuigen om een zangkoor te beginnen. Lisa, rebel en rocker in hart en nieren, is sceptisch over het idee, maar laat zich al snel overtuigen door hun humor en moed. Met hartstochtelijk gezongen pophits weten Kate, Lisa en de andere koorleden uiteindelijk hun onderlinge verschillen te overwinnen en krijgen ze tot hun grote verrassing de kans om het optreden van hun leven te geven. De feelgood-film van het jaar! The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek. Kristin Scott Thomas speelt de hoofdrol in dit op waarheid gebaseerde verhaal, dat wereldwijd vele andere vrouwen heeft geïnspireerd om samen te zingen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.