Theater

Films & Sterren in het Theater

Terug naar overzicht
Datum zo 29 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Al meer dan 35 jaar is René Mioch ‘Mr. Film’ en ‘Een ster onder de sterren’. Aan de hand van persoonlijke anekdotes geeft hij ons een uniek kijkje in de wereld van Glitter & Glamour. Tijdens de voorstelling toont hij bijzondere fragmenten van gesprekken met Bette Davis, Steven Spielberg, Julia Roberts, George Clooney, Meryl Streep, Kristen Stewart, Scarlett Johansson, Johnny Depp, Brad Pitt en vele anderen.René is heel open ten aanzien van zijn verhouding tot de sterren, beantwoordt met liefde en passie vragen uit het publiek en neemt daarbij geen blad voor de mond.Een avond met René staat garant voor entertainment en humor. Een ding is duidelijk: Na deze avond zal Hollywood, met al haar sterren, geen geheimen meer voor u hebben

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 17,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.