Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Finale Open Podium Twente 2022

Terug naar overzicht
Datum za 14 mei Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo
In 2022 vindt alweer de zeventiende editie van Open Podium Twente plaats. De finalisten zijn (in alfabetische volgorde):Azra (zang)De Huilende Wolven (muziek)Hanna Kapitonova (dans)INTrouble (dans)IRON (dans)Luna Westervoorde (muziek)Pipp en Anaïs (dans)RUSH (dans)Silke Veld (muziek)TrapdoorMan (muziek)Tijdens de finale wijst de vakjury 3 winnaars aan en kennen zij de juryprijzen toe:1e juryprijs: € 2.500,-2e juryprijs: € 1.000,-3e juryprijs: € 500,-De juryprijzen zijn beschikbaar gesteld door Rabobank Centraal Twente. Rabobank Centraal Twente zet zich in voor de ontwikkeling van jongeren en wil aanstormend en gevestigd talent een podium bieden. De publieksprijzen zijn beschikbaar gesteld door Businessclub Podion.De entreeprijs is inclusief garderobe en exclusief drankje.
Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 7,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.