Datum za 29 apr. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Voor jong cabarettalent is het Leids Cabaret Festival een mooie manier om de podia op geslingerd te worden. Zo krijgen ze de kans om zich te ontwikkelen met en voor het publiek. Want je kunt thuis voor de spiegel wel eindeloos oefenen, maar je wilt toch weten wat je waard bent in een volle theaterzaal. Veel deelnemers en winnaars zijn nu nog steeds bekend als cabaretier, zoals Najib Amhali, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Micha Wertheim, Tim Fransen, Kasper van der Laan, Jasper van der Veen en Martijn Kardol. De finalisten van de komende editie trekken het land in met de Finalistentour, waarin zij de finaleavond integraal over doen, zonder de finalestress.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 16,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.