Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Fisherman's Friends

Terug naar overzicht
Datum za 28 aug. Locatie Schouwburgplein
Schouwburgplein
7551 DE Hengelo

Fisherman's Friends

Op zaterdag 28 augustus opent Filmhuis Hengelo het nieuwe filmseizoen voor de zesde keer met een gratis toegankelijke buitenfilm. Het Schouwburgplein wordt omgebouwd tot openlucht bioscoopzaal. Bezoekers kunnen genieten van de film Fisherman’s Friends van regisseur Chris Foggin.

De film start om 20.30 uur, vanaf 20.00 uur is er via de schouwburg toegang tot het Schouwburgplein en zijn er alvast trailers te zien van de films in het nieuwe seizoen. Bij binnenkomst kan er een drankje worden gehaald aan de bar. Tijdens en na de film is er geen bediening.

Fisherman’s Friends

Fisherman’s Friends is een hartverwarmende film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zeemansliederen onverwacht de hitlijsten van Engeland bestormt.

Als de gesjeesde Londenaar, en tevens muziekproducent, Danny met zijn collega’s in Port Isaac is voor een vrijgezellenfeest, ziet hij de Fisherman’s Friends op de kade zingen en wordt hij gegrepen door hun optreden. Danny is vastberaden een platencontract voor ze af te sluiten, maar deze vissers zijn behoorlijk eigenwijs. Door hun oprechte en onbevangen karakter leert Danny wat uiteindelijk echt belangrijk is in het leven.

GB, 2019; Regie: Chris Foggin; 112 min.,

Met: James Purefoy, Meadow Nobrega, David Hayman, Maggie Steed, Noel Clarke ea

Reserveren

In verband met de huidige Coronamaatregelen is er dit jaar een maximum gesteld aan het aantal bezoekers: 200. Toegang voor de film is gratis, maar reserveren van de film is wel verplicht en kan via de website van de Schouwburg Hengelo. Er is dit keer geen vrije zit mogelijk en een plek wordt toegewezen door een van de medewerkers.

Reguliere programma van het Filmhuis

Het reguliere programma van het Filmhuis start op donderdag 2 september met de film Slag om de Schelde. De vrijwilligers van het Filmhuis kijken er naar uit om vanaf genoemde datum de bezoekers weer te mogen ontvangen in de filmzaal van Schouwburg Hengelo!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.