Fleetwood Mac: The Incredible Story (reprise)

Terug naar overzicht
Datum vr 20 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

The Cosmic Carnival, een van de beste live-acts die ons land rijk is, neemt je mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van de legendarische Fleetwood Mac; eind jaren zestig opgericht door Peter Green om vervolgens direct de wereld te veroveren met hun iconische powerblues. De Brits/Amerikaanse formatie overleefde talloze bezettingswisselingen en een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham. Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na dit bijzondere eerbetoon vol grote hits als Don’t Stop, Big Love, Dreams, Go Your Own Way en Little Lies!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 24,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.