Fleetwood Mac: The Incredible Story (reprise)

Terug naar overzicht
Datum vr 20 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

The Cosmic Carnival, een van de beste live-acts die ons land rijk is, neemt je in deze live documentaire mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van de legendarische Fleetwood Mac; eind jaren zestig opgericht door Peter Green om vervolgens direct de wereld te veroveren met hun iconische powerblues. De Brits/Amerikaanse formatie overleefde talloze bezettingswisselingen en een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham. Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na dit daverende, unieke eerbetoon vol grote hits als Don’t Stop, Big Love, Dreams, Go Your Own Way en Little Lies!

Een intense, drie-uur-durende voorstelling, gebracht met de voor Fleetwood Mac noodzakelijke passie en toewijding. Al drie seizoenen en bijna 100 voorstellingen lang met verve gespeeld door Grote Prijs van Nederland-winnaar The Cosmic Carnival.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 24,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.