Foto expositie Hengelo Beeldbepalend

Terug naar overzicht
Datum t/m do 27 okt. Locatie Burg. Jansenplein
Burgemeester Jansenplein
7551 ED Hengelo

Foto expositie Hengelo Beeldbepalend

De Hengelose Amateur Fotografen Vereniging (HAFV) nodigt je van harte uit om de expositie, ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan, te komen bekijken. Met veel plezier en gepaste trots is er een expositie neergezet die bestaat uit beeldbepalende plekken in Hengelo, gefotografeerd door leden van de HAFV.

Fotowedstrijd

Een ander deel van de expositie bestaat uit foto's van de deelnemers van de fotowedstrijd "Fotografeer je favoriete plek in Hengelo". Daarnaast worden de all-time-favorite foto's van de leden geëxposeerd. Iedereen heeft in zijn archief wel foto's waar je het meest trots op bent. Op de expositie duik je in het archief van de HAFV. Al deze foto's zijn verzameld en worden geëxposeerd op grote spandoeken op het Evenementenplein, voor het stadhuis, in het centrum van Hengelo.


Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.