Fotowedstrijd en Expositie - Hengelose Amateur Fotografen Vereniging

Terug naar overzicht
Datum t/m do 30 jun. Locatie Evenementenplein
Burgemeester Jansenplein 1
7551 EC Hengelo

Fotowedstrijd en Expositie - Hengelose Amateur Fotografen Vereniging

De HAFV bestaat 100 jaar. Dit wordt gevierd met een expositie over de beeldbepalende iconen van Hengelo. De manier waarop wordt gefotografeerd is niet veranderd in die eeuw. Fotografen 'schrijven' nog steeds met licht. De apparatuur waarmee de beelden vast worden gelegd is echter een wereld van verschil met 100 jaar geleden. Een eeuw geleden was een fototoestel een zware kast met drie poten en een zwarte deken die over je hoofd moest. Nu zit je 'fototoestel' in je broekzak en kun je er ook mee telefoneren. Ja, een wereld van verschil.

Hengelo is in die eeuw ook veranderd, en daarom wil de HAFV Hengelo van haar mooiste kant laten zien tijden de expositie.

Hengelo Beeldbepalend

De leden van de HAFV vinden het leuk om samen met de inwoners van Hengelo te exposeren. Daarvoor hebben ze jouw input nodig. Hengelo is ónze stad, Hengelo is jouw stad. Heb jij een plek in Hengelo waar je graag komt? Waar je blij wordt als je er bent? Breng deze plek in beeld én vertel de HAFV voor 1 juli waarom dit voor jou zo'n speciale plek is. Het kan van alles zijn; natuur, stadsgezicht, een klein hoekje met herinneringen.

Verras! En laat Hengelo zien zoals jij het ziet!

Expositie

De mooiste inzendingen worden, samen met de foto's van de HAFV-leden, van 2 t/m 27 oktober geëxposeerd op grote spandoeken op het evenementenplein. Voor drie foto's en verhalen die de organisatie het meest raken is er een leuke verrassing.

Deelnemen

Doe je mee? Lever je foto's en bijhorend verhaal van ongeveer 150 woorden digitaal in voor 1 juli via hengelobeeldbepalend@hafv.nl. De foto moet een hoge resolutie hebben.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.