Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Foute500 Sinterklaas Bingo

Terug naar overzicht
Datum za 05 dec. Locatie Online Evenement

Openingstijden:

Vrijdag 18.00 - 20.00 uur

Foute500 Sinterklaas Bingo

Dit jaar is er een Sinterklaas Bingo, speciaal voor kinderen! Deze bingo is op zaterdagavond 5 december van 18:00 tot 20:00 uur en is digitaal te volgen. Om mee te doen met je gezin kun je een bingokaart aanschaffen, deze kost 5 euro. Voor dit bedrag ontvang je een bingokaart en de link naar de livestream.

Bij de bingo kunnen de kinderen kleine prijsjes winnen met de bingokaart(en). De avond zal interactief zijn, waarbij veel gezinnen de kans krijgen of in te bellen of hun foto op te sturen. Sinterklaas en de pieten zijn in de studio en je kunt Sinterklaas ook nog een vraag stellen! Een topavond, georganiseerd door Stichting Sint Nicolaas Actie ” De Noork” en volledig verzorgd door de Bingoboys.

Kaarten

Kaarten zijn te koop via de website. Klik hier.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

foute500.nl

Prijzen

€5,00 meespelen online

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.