Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Foute500 Kerstmiddag SHOW

Terug naar overzicht
Datum do 24 dec. Locatie Online Evenement

Openingstijden:

Donderdag 12.00 - 20.00 uur

Foute500 Kerstmiddag SHOW

Bij Hengelo hoort natuurlijk Kerstmiddag. Maar hoe vier je dit nou in deze rare tijd? De mannen van de Foute500 Online Party hebben hier gelukkig wat op bedacht! Dus zet je schrap voor de grote Kerstmiddag SHOW van de Foute500 Online Party!

Van 12:00 tot 20:00 uur NONSTOP Online feest in je huiskamer of waar je ook bent. Met veel muziek, DJ’s, online spelletjes, de Cavia Race, prijsvragen en nog veel meer!

Als klap op de vuurpijl spelen ze ook nog twee volledige Foute500 Kerstmuziekbingo rondes waarbij je weer prachtige prijzen kunt winnen.

Aanwezig

Zet je aanwezigheid op de Facebookpagina op "Gaat" en deel dit met al je vrienden en familie. Vergeet niet om snel je kaarten te halen via de webshop!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

foute500.nl
bingo@foute500.nl

Prijzen

€5,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.