Datum vr 22 apr. Locatie Metropool
Industrieplein 10
7553 LL Hengelo

Frankpop 'alive and kicking'

Eindelijk kan er weer een feestje worden gegeven in de grote zaal van Metropool. Op 22 april wordt er een nieuwe Frankpop georganiseerd 'alive and kicking'. Frank Meijer, gitaarleraar in Hengelo speelt al 45 jaar gitaar en na een aantal jaren van stiltand kijkt hij er naar uit om weer samen muziek te maken.

Frank Meijer

Frank kocht in '77 van zijn verjaardagsgeld zijn eerste gitaar en op camping de Hoch leerde hij zijn eerste liedjes te spelen. Niet wetende hoe dat uit de hand zou lopen tot zijn werk. Samen muziek maken of beleven is zijn credo. Daar gat het om in het leven.

Frankpop

Frankpop is de gelegenheid voor zijn leerlingen om op een groot podium te staan, samen met de Frankpopband. De band bestaat uit Arjan Otte op drums, Armand Drenth percussie, Thijn Mulder gitaar, Thijs Oosterhof basgitaar, en Gerrit Jan ten Harkel op toetsen. Zij zullend e hele avond de leerlingen top begeleiden. Dankzij de inzet van velen; de band, familie, vrienden en leerlingen maken we er een mooie show van, aangevuld met een lichtshow. Er wordt muziek gespeeld van Danny Vera, Creedence, Clearwater Rival, Beatles, S10, Meau e.v.a.

Tickets

De zaal opent om 18:30 en de show begint om 19:30. De kaarten zijn verkrijgbaar bij Frank Meijer, via www.metropool.nl of op de avond zelf aan de kassa.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€5,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.