Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Fred van Leer - Leer van Fred Live! (verplaatst)

Terug naar overzicht
Datum do 27 mei Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Openingstijden:

Donderdag 20.00 - 22.00 uur

Fred van Leer - Leer van Fred Live! (verplaatst)

Deze voorstelling is verplaatst naar 7 oktober 2021. Bezoekers met kaarten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen.

Het eerste seizoen van 'Leer van Fred Live' is een daverend succes: inmiddels hebben 23.000 vrouwen de volledig uitverkochte voorstellingen bezocht! Een reprise kan daarom niet uitblijven.

'Leer van Fred Live' is echt een avond voor vrouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Nederlands bekendste stylist geeft ze fashion tips en tricks en vertelt ze de do’s en vooral de vele absolute don’ts.

Fred van Leer

Twee eigen TV programma’s bij TLC, op Instagram 637.000 volgers, een boek 'Leer van Fred' waarvan de 4e druk inmiddels een feit is; Fred van Leer behoeft geen introductie meer. Veel uitverkochte zalen leerden van Fred en er zullen nog veel volle zalen volgen. Een avond met Fred van Leer is vertier, hilarisch, herkenbaar en om nooit te vergeten.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

schouwburghengelo.nl

Prijzen

€29,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.