Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Geen Contacttango

Terug naar overzicht
Datum za 26 jun. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Geen Contacttango

Een dansshow over verlangen naar lichamelijk contact door sociale afstand.

In deze tijd waarin we afstand tot elkaar moeten houden is het verlangen naar fysiek contact groot. Zo ontstond het idee voor Geen Contacttango. Een show met live muziek, gemaakt in quarantaine, uitgevoerd door een ensemble van acht musici, drie dansers en twee zangers.

De dansers zijn wanhopig op zoek naar fysiek contact. Maar door de geldende maatregelen is dit fysieke contact telkens niet mogelijk. Hoewel je zou verwachten dat de dansers door deze maatregelen worden beperkt in hun bewegingen, versterkt het juist de passie, elegantie, techniek en stijl die typisch zijn voor deze dans.

Een nieuwe creatie van Jean Sébastien Colau (Etoile Leipzig Ballet, Opéra National de Paris) en Vincenzo Veneruso (Teatro San Carlo di Napoli, danser Chicos Mambo) met originele muziek van Stefano Conti.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€28,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.