Theater

Geschiedenis van Geweld

Terug naar overzicht
Datum wo 14 dec. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Geschiedenis van Geweld

Abdel Daoudi regisseert de toneelbewerking van Geschiedenis van Geweld, de tweede autobiografische roman van sterauteur Édouard Louis.Op kerstavond ontmoet Édouard Reda. Ze praten, flirten en brengen uiteindelijk samen de nacht door. Reda vertelt over zijn jeugd, over zijn vader die moest vluchten en het geweld waarmee hij te maken kreeg. De stemming is speels, ze lachen, wisselen liefkozingen uit en hebben seks. Dan is er een voorval en neemt de ontmoeting een dramatische wending. De reacties hierop leggen het racisme, de homofobie en de obscure machtsstructuren bloot die zich diep geworteld hebben in onze maatschappij.Tip! Bestel de Serie Toneelgroep Oostpool voor slechts €78,00.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 17,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.