Muziek

Get Back Tour

Terug naar overzicht
Datum zo 13 nov. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Get Back Tour

Dit jaar brengen The Cavern Beatles een speciaal eerbetoon aan de 50e verjaardag van het nummer ‘Get back’ en het allerlaatste liveoptreden van The Beatles. The Cavern Beatles geven een optreden waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten.Met de juiste instrumenten en met de juiste look wordt het ene tijdloze nummer na het andere gespeeld, zoals ‘Can't Buy Me Love’, ‘Help!’, ‘Ticket to Ride’, ‘Hey Jude’ en natuurlijk‘Get Back’. Met hun uiterlijk, hun stemmen en bewegingen is er een opvallende overeenkomst met de originele Fab Four. En ze komen ook nog eens allemaal uit Liverpool!

The Cavern Beatles

In een verbazingwekkend levensechte en bijna twee uur durende show, presenteren The Cavern Beatles een werkelijk perfecte live-imitatie van een Beatles-concert waarbij alle bekende songs voorbijkomen. Tot in de kleinste details streven de muzikanten perfectie na. Er worden zelfs originele retro-VOX-versterkers gebruikt voor het optimale effect en de artiesten dragen passende kleding. Ze lijken regelrecht uit de zestiger jaren te zijn weggelopen. Dit maakt het concert van The Cavern Beatles een spectaculaire, authentieke en geloofwaardige reis terug in de tijd.Voor liefhebbers van dit genre is het concert dan ook een ware ‘must see’ voorstelling. Maar weinig muzikanten zijn in staat om het kenmerkende stemgeluid van de originele Beatles zo dicht te benaderen. The Cavern Beatles zijn vernoemd naar en volledig erkend door de legendarische club in Liverpool waar de originele Beatles sinds 1961 maar liefst 292 keer optraden. Dit illustreert de uitzonderlijke kwaliteit van het concert. Een optreden van The Cavern Beatles is keer op keer een belevenis. De muzikanten wisselen maar liefst vier keer van kostuum. Licht, geluid en keuze van de songs zijn perfect op elkaar afgestemd. Het hele concert wordt met slechts vier muzikanten uitgevoerd en dat is uniek. Er wordt op geen enkele manier bandmuziek gebruikt ter ondersteuning. The Cavern Beatles zijn – net als de originele Beatles – in staat om op basis van hun muzikale talent en zonder veel technische ondersteuning voor een onvergetelijke avond te zorgen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 20,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.