Theater

Girls & Boys

Terug naar overzicht
Datum do 15 sep. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo
Het veelgeprezen Girls & Boys is als een hedendaagse anti-Medea. Een aangrijpende onewomanshow die begint als een hilarisch sprookje en verandert in een onvoorstelbare nachtmerrie. Deze indrukwekkende en muzikale solovoorstelling is multitalent Hadewych Minis op het lijf geschreven. Voor haar rol in de film Borgman won Minis haar eerste Gouden Kalf en voor de vertolking van Rachel Hazes in Bloed, Zweet & Tranen een tweede. Recent tourde ze met haar eigen voorstellingen langs clubs en theaters. Daarnaast veroverde ze Nederland met haar deelname aan het AVROTROS-programma Maestro. In samenwerking met de getalenteerde regisseur Daria Bukvić zet Minis in Girls & Boys een weergaloze en betekenisvolle prestatie neer.
Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.