Datum do 15 sep. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Girls & Boys

Toneelgroep Oostpool brengt met Girls & Boys de Nederlandse première van Dennis Kelly’s in 2018 verschenen theatrale noodkreet over mannelijk geweld. Met woede als brandstof, humor als katalysator en menselijkheid als doel. Confronterend, maar vooral ook doordrongen van genegenheid, met een dringende oproep om elkaar en het leven lief te hebben.Een onverwachte ontmoeting leidt tot een intense en gepassioneerde liefdesrelatie. Al snel beginnen de jonge vrouw, een rol van een indruk-wekkende Hadewych Minis, en haar grote liefde zich te settelen. Ze kopen een huis, trouwen, krijgen twee kinderen en jongleren met carrières. Hun leven samen begint als een sprookje en eindigt in een onvoorstelbare nachtmerrie...

Het veelgeprezen Girls & Boys is als een hedendaagse anti-Medea. Een aangrijpende onewomanshow die begint als een hilarisch sprookje en verandert in een onvoorstelbare nachtmerrie. Deze indrukwekkende en muzikale solovoorstelling is multitalent Hadewych Minis op het lijf geschreven. Voor haar rol in de film Borgman won Minis haar eerste Gouden Kalf en voor de vertolking van Rachel Hazes in Bloed, Zweet & Tranen een tweede. Recent tourde ze met haar eigen voorstellingen langs clubs en theaters. Daarnaast veroverde ze Nederland met haar deelname aan het AVROTROS-programma Maestro. In samenwerking met de getalenteerde regisseur Daria Bukvić zet Minis in Girls & Boys een weergaloze en betekenisvolle prestatie neer.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.