GOD is a DJ (14+)

Terug naar overzicht
Datum do 16 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

GOD is a DJ brengt de bijna religieuze dansbeleving van de club over naar het theater. Dompel jezelf onder in een draaikolk van bewegingen, een woeste mix van geluiden en een explosie van beelden. Ervaar het saamhorigheidsgevoel op de dansvloer.GOD is a DJ is een grensverleggende voorstelling met een hoge dansbaarheid. Hier is iedereen welkom, mag je zijn wie je wil zijn. De DJ bepaalt het verloop van de voorstelling: van euforie naar catharsis, eindigend in rituele stilte. SALLY’s artistiek leider Stefan Ernst brengt deze unieke dansbeleving samen met gastchoreografen Jennifer Romen, Emma Evelein en Winston Ricardo Arnon naar het theater.Een voorstelling waarin dans, livemuziek, belichting en beeldende kunst samensmelten tot een ode aan de dansvloer!Tip! Bestel de Danspas voor slechts €107,50.

SALLY presenteert virtuoze dans voor jong, jongeren en iedereen jong van hart.Onze voorstellingen zijn ‘typisch SALLY’, de danstaal is abstract en realistisch tegelijk. Beeldend, dynamisch, modern en expressief. Maar vooral ook helder en toegankelijk voor alle leeftijden. De beleving van de leeftijdsgroep voor wie de voorstelling is gemaakt, is leidend. Maar, door de thematische gelaagdheid worden onze voorstellingen gewaardeerd door iedereen jong van hart.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 14,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.