Cabaret

God is mijn rechter

Terug naar overzicht
Datum vr 21 okt. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo
Daniël Arends (Jakarta, 1979) was tijdens zijn opleiding op de Academie voor Kleinkunst van Amsterdam een van de cabaretiers van de cabaretgroep "Vier Gasten". Sinds 2003 maakt Arends deel uit van de groep cabaretiers van de Comedytrain. In november 2006 won hij de jury- en publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten en in het jaar daarna was hij op de televisie te zien in de serie Comedytrain presenteert. In 2013 speelde hij een van de hoofdrollen in de film Bro's Before Ho's.In 2021 was Arends als teamleider te zien bij het satirische nieuwsprogramma 'Dit was het Nieuws'.Deze voorstelling zou oorspronkelijk plaatsvinden op 15 december 2021. Gasten met kaarten voor de oude datum hebben hierover bericht ontvangen.
Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 18,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.