Datum do 03 nov. Locatie The Three Musketeers
Pastoriestraat 30
7551 DK Hengelo

Good old Disco

Ongecompliceerd dansen op goede muziek uit de jaren 70 en 80 maar ook de muziek van nu komt aan bod want eigenlijk is de discomuziek nooit echt weggeweest. Donderdag 3 november organiseren Robert, John en Jos in de “Three Musketeers” de eerste “Good old Disco” om het warme gevoel van een echte Discotheek terug te brengen door te laten horen en beleven hoe de muziek echt hoort te klinken.

Good old disco is een initiatief van Robert Ritmeester, Jos Wensink en John Wieling. Het idee is ontstaan tijdens een citytrip in Berlijn waar nog gezellige discotheken zijn en waar jong en oud samen op de dansvloer staan te swingen. We wilden dit graag nog eens overdoen in onze eigen stad en toen bedachten we dat we het zelf maar eens moesten gaan organiseren. De locatie was snel gevonden, dus we informeerden iedereen die het maar wilde horen over onze plannen en de reacties zijn tot nu toe erg positief en veel mensen hebben er zin aan.

De entree is gratis die avond.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.