Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Grom en Flirt door Ragazze Quartet

Terug naar overzicht
Datum zo 31 okt. Locatie Waterstaatskerk
Deldenerstraat 20
7551 AG Hengelo

Grom en Flirt door Ragazze Quartet

Rosa Arnold - violist, Jeanita Vriens–van Tongeren - violist, Annemijn Bergkotte - altviolist en Rebecca Wise - cellist vormen samen het Ragazze kwartet.

De Grom en de Flirt

In De Grom en de Flirt is het Ragazze Quartet de spiegel die ons terugbrengt naar de Roaring Twenties én vooruitblikt naar wat de toekomst zou kunnen zijn. Balancerend tussen spanning, hoop, destructie en opbouw, soms bloedserieus, dan weer met een knipoog. Naast het derde strijkkwartet van Bartók en het tweede van Erich Korngold, zal er ook een nieuw werk klinken van Garth Knox, altviolist van het beroemde Arditti Quartet en vernieuwend componist.

Repertoire

Béla Bartók: Strijkkwartet no.3

Erich Korngold: Strijkkwartet no.2 in Es

Garth Knox: ‘Four into Twenty’ (geschreven voor het Ragazze Quartet)

Kaartverkoop

Toegangskaarten kan je alleen bestellen via: Schouwburg Hengelo. Deze voorstelling zou oorspronkelijk plaatsvinden op 26 november 2020 en 25 maart 2021. Gasten met kaarten voor de oude datum hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€ 19.50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.