Dans

GROOVE

Terug naar overzicht
Datum wo 06 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Tijdens dit swingende dansconcert nemen The Ruggeds en Ghetto FunkCollective je mee op een reis door de evolutie van Funk & Soul naar HipHop, House en alles daartussenin.Deze twee top-danscrews van Nederlandse bodem genieten bekendheid in binnen- en buitenland en zijn al jaren bekend in de battle scene. The Ruggeds werden onlangs nog Wereldkampioen Breaking! In het spetterende GROOVE bouwen dansende muzikanten en muzikale dansers een feestje op het podium. Dus: dress to impress en trek je beste outfit aan voor deze verrassende night out on the town vol live-muziek, improvisatie en spectaculaire dansmoves, waar de Soul Train geen eindhalte kent!Tip! Bestel de Danspas en betaal slechts € 118,50 voor 14 dansvoorstellingen!

The Ruggeds streven ernaar om zichzelf altijd uit te dagen in het theater en hun publiek te verrassen. De ene keer met een knallende show waar je bloed sneller van gaat stromen zoals Adrenaline, of juist in een intieme setting zoals bij State Shift. Naast dat ze al jaren bekend zijn in de battle scene, krijgen ze ook in het theater steeds meer erkenning.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 25,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.