Kunst & Cultuur

Grote Boekverkoop

Terug naar overzicht
Datum za 18 sep. Locatie Bibliotheek Hengelo Stad
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Openingstijden:

Zaterdag 09.00 - 16.00 uur

Grote Boekverkoop

Bibliotheek Hengelo Stad houdt een grote boekverkoop! Bezoekers zijn tijdens openingstijden van de Bibliotheek van harte welkom om voor een zacht prijsje afgeschreven boeken, tijdschriften en dvd’s te over te nemen. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Door de afgelopen lockdownperiode heeft de Bibliotheek een grote hoeveelheid afgeschreven boeken opgespaard. Van strips tot aan thrillers en streekromans, er is voor iedereen iets te vinden!

Om te zorgen dat iedereen de Bibliotheek veilig kan bezoeken zijn een aantal coronamaatregelen nog van kracht. De Bibliotheek verzoekt bezoekers zich aan de maatregelen te houden tijdens hun bezoek. Ook kunnen aankopen alleen betaald worden met pin.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.