Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru - BUITEN SPELEN

Terug naar overzicht
Datum do 08 jul. Locatie Schouwburgplein
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru - BUITEN SPELEN

Er mag eindelijk weer gelachen worden. En hard ook. Deze zomer touren Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru langs zonovergoten buitentheaters, en brengen ze messcherpe stand-up, pijlsnelle improvisatie en hilarische grappen. Maar bovenal: een onvergetelijke zwoele zomeravond.

Dit onwaarschijnlijke gelegenheidstrio zorgt voor een comedy-cocktail vol humor. Deze keer niet op Oudejaarsavond, in De Slimste Mens of bij De Vooravond, maar gewoon live in de buitenlucht.

Reserveren

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Let op: vanwege de coronamaatregelen dien je per huishouden of sociale eenheid te reserveren. Reserveren kan hier!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.