Gulliver's reizen (8+) (première)

Terug naar overzicht
Datum zo 03 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Gul is een extreem succesvol kind: ‘Slimste Baby’ met amper zes weken oud, wereldkampioen schaken op haar vierde... Nu is ze tien en volgt dertien buitenschoolse activiteiten in zes verschillende talen. Gul moet iedereen voortdurend uitleggen hoe de wereld werkt. Vermoeiend. Maar ja, dat krijg je als ‘Slimste Mens’.Als Gul plots door haar atlas in zee valt en aanspoelt op een onbekend eiland, begint een bizar avontuur vol ontmoetingen met mini-mieren-mensjes, reuzen zo hoog als flatgebouwen en andere gekke wezens. Gul snapt hen niet en zij snappen Gul niet. Vanaf nu is niets meer hetzelfde en blijkt alles eigenlijk anders dan ze dacht. Deze grappige bewerking van Jonathan Swifts klassieker Gullivers Reizen is een swingende familievoorstelling over de magische vraag: wat maakt ons mens?Tip! Bestel de Jeugdserie 8 - 12 jaar en bezoek drie voorstellingen voor slechts € 27,00!

Theater Sonnevanck is een van de grote professionele jeugdtheatergezelschappen van Nederland. We maken nieuw muziektheater en spelen onze voorstellingen in theaters, speellokalen van basisscholen en op schoolpleinen van middelbare scholen in onze theatertruck. Avontuurlijk theater over thema’s die nú spelen. Toegankelijk en kleurrijk, vol humor en livemuziek. De afgelopen jaren vielen meerdere producties in de prijzen.MaxTak maakt muziektheater van universele verhalen met urgente thema’s. We draaien de zaken graag om. Elk perspectief is interessant. Het is nooit eenduidig, niemand heeft gelijk, en niemand is heilig. MaxTak hoopt je te verleiden om verder te kijken dan je eigen kader en probeert dat wat je niet kent toch invoelbaar en voorstelbaar te maken.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 12,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.