Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Halloween Herfstwandeling

Terug naar overzicht
Datum za 31 okt. Locatie Het Wapen van Beckum
Beckumerkerkweg 20
7554 PV Hengelo

Openingstijden:

Zaterdag en zondag Start 13.30 uur

Halloween Herfstwandeling

Bladeren verkleuren, paddenstoelen schieten uit de grond en als je niet oppast valt er een kastanje of eikel op je hoofd: de herfst is begonnen! De komst van de herfst brengt een hele nieuwe kijk op het Twentse landschap, wandel samen door deze prachtige natuur en ontdek elke dag weer andere kleuren. Geniet van de frisse wind en af en toe een zonnestraal, ga met kinderen op zoek naar paddenstoelen, kastanjes en eikels, kortom: geniet tijdens deze wandeling van al het moois wat het Twentse landschap te bieden heeft! De lengte van de wandelroutes varieert van 3,3 km tot 5 km.

Voor het hele gezin incl. jouw hond!

Dit jaar geen Halloween spooktocht, maar er toch even tussenuit met het hele gezin? Trick-or-treat! Neem op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november de kinderen mee voor een wandeling door het Twentse landschap en de medewerkers van het Wapen van Beckum zorgen dat de snoepzakjes klaar staan! En voor jouw trouwe viervoeter zorgt De HondenHoeve voor wat lekkers. Vertrek vanaf de parkeerplaats van het Wapen van Beckum, waar je vanaf 13:30 uur de wandelroute, een kop koffie2go en voor de kinderen een natuur speurtocht af kunt halen. Neem je na afloop van de wandeling een stamppotmaaltijd mee voor thuis? Dan krijg je de koffie van het huis!

Arrangementen

Koffie2go - €02,50
Koffie2go & Stamppotmaaltijd: Boerenkool óf zuurkool, rookworst, hachee, speklap en zuur. Op aanvraag is vegetarisch natuurlijk ook mogelijk! - €14,50

Reserveren

Reserveer via het contactformulier of bel 074 - 367 65 65.Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€02,50 - Koffie2go
€14,50 - Koffie2go & Stamppotmaaltijd: Boerenkool óf zuurkool, rookworst, hachee, speklap en zuur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.