Sport & Spel

HALVE MARATHON VAN HENGELO

Terug naar overzicht
Datum zo 07 apr. Locatie FBK Stadion
Kuipersdijk 46
7552 BJ Hengelo

HALVE MARATHON VAN HENGELO

Op zondag 7 april organiseert de Hengelose atletiekvereniging Marathon Pim Mulier (MPM) de 50e halve marathon van Hengelo. Deze jubileum editie zal extra feestelijk gevierd worden.
De start en finish is in het landelijk bekende FBK stadion in Hengelo. Het hardloop evenement heeft zowel een wedstrijd als ook een recreatief karakter. Het parkoers voert door het buitengebied van Hengelo, door Twekkelo. Starttijden zijn vanaf 10 uur. Rond 13.30 is het gehele evenement ten einde. Voorgaande jaren zijn bijna 1400 deelnemers de finish gepasseerd!

Bambino loop

Voor de allerjongste lopertjes is er de bambino loop, voor kinderen t/m 6 jaar, dit is een loop over een afstand van 500 meter over de baan. Deze jonge lopers ontvangen allemaal een medaille als herinnering.

START & FINISH

Zowel de start als de finish vindt plaats in het F.B.K.-stadion. Hierdoor is er ook voor de toeschouwers altijd wat te doen.

10:15 uur 500 meter (SKE Bambinoloop)
10:30 uur 1,5 kilometer (kidsrun)
11:00 uur 21,1 kilometer
11:00 uur 15 kilometer
11:00 uur 10 kilometer
11:00 uur 5 kilometer

Het dweilorkest Zwabber zal zich in het stadion ophouden om zo tijdens de wedstrijd de stemming van het publiek er goed in te houden en er is een springkussen voor de kinderen.

Meer informatie en voor inschrijvingen klikt u op deze link

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Verschillende prijzen per afstand (MPM leden krijgen korting)

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.