Datum do 09 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De in Twente geboren en getogen Thijs Kemperink heeft zich stap voor stap opgewerkt binnen het cabaretlandschap. Inmiddels heeft hij met zijn verhalende cabaretprogramma’s en herkenbare stijl een groot publiek aan zich weten te binden. En hij gaat lekker door, want Thijs is halverwege. Zo denkt hij zelf. Thijs is namelijk 40 geworden.Voordat hij aan de volgende 40 jaar begint, wil hij graag de eerste 40 jaar evalueren. Er zijn genoeg andere mensen die ongevraagd hun ongezouten mening geven over Thijs. Maar dat kan Thijs natuurlijk zelf veel beter... En: wat is dan zijn conclusie? Gaat hij verder op dezelfde manier of moet het toch anders? Heeft hij nog dromen of is hij tevreden met wie hij is en zoals het gaat?

Thijs Kemperink (1982, Albergen): een Bourgondische Tukker, een optimist en gek op gezelligheid! Hij houdt van mooie verhalen, ontroerende anekdotes, maar vooral veel grappen! Want lachen is, simpelweg, heel gezond!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.