Datum vr 29 apr. Locatie Ondernemerscentrum H164
Enschedesestraat 164
7552 CN Hengelo

Hands on Healing

Vrijdag 29 april tussen 19.30 en 20.30 uur is weer de eerste gratis healing van Nathalie Visser en haar spiritueel healingteam. Daarna zal ze 1 keer in de maand op een vrijdagavond klaar staan om een healing te geven. Deze zal maximaal 10 minuten duren per keer.

Healing

Een healing heeft in de eerste plaats een ontspannende werking, maar kan er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat jouw pijn wordt verlicht, er meer rust komt in jouw hoofd en lichaam, of dat jij je energieker gaat voelen.

Een healing vervangt de reguliere zorg niet. Er wordt nooit een diagnose gesteld en er worden geen medicijnen of medische behandelingen voorgeschreven. Het kan wel als positieve ondersteuning worden ingezet.

Afspraak maken

Het is niet mogelijk om gewoon naar binnen te lopen in de praktijk van Nathalie Visser en werkt op afspraak. Dus wil je graag een gratis healing ontvangen? Neem dan contact op via het email adres: info@nathalievisser.nl

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.