Datum do 25 jan. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Voor Chinees-Indisch restaurant Hong Kong is het doek gevallen. Weg is het eerste Hollandse uiteten, de eerste afhaal. Nooit meer babi pangang of tjap tjoy op zondagavond. Maar wat is er gebeurd met de eeuwig glimlachende, zwijgende vrouw die je witte bakjes meegaf vanachter de toonbank? En met haar dochtertje, dat altijd vrolijk kroepoek inpakte?Volwassen dochter Happy doorbreekt nu het stilzwijgen. Wat wilde haar moeder eigenlijk van het leven? Wie zou haar ideale dochter zijn geweest? Wat volgt is een aaneenschakeling van luchtige botsingen tussen moeder en dochter, waarin we alles te horen krijgen, maar het meeste onuitgesproken blijft. Regisseur Char Li Chung en schrijvers Sun Li en Tjyying Liu, restaurantkinderen van het eerste uur, gaan op zoek naar de wortels van hun bestaan.

Schrijvers Sun Li en Tjyying Liu bundelen hun krachten met regisseur Char Li Chung. Theater Bellevue, ROSE Stories en Via Rudolphi Producties produceren deze theatervoorstelling van, door, voor en over Chinese-Nederlanders.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.