Sport & Spel, Actief

Hardloopclinic

Terug naar overzicht
Datum t/m wo 10 nov. Locatie FBK Stadion
Kuipersdijk 46
7552 BJ Hengelo

Hardloopclinic

Hardlopen: de meest beoefende sport van Nederland en helaas ook de sport met de meeste uitvallers. Nu het belang van een goede conditie actueler is dan ooit, slaat atletiekvereniging MPM Hengelo de handen ineen met Sportcentrum de Kievit en Sportmedx. Samen organiseren zij een 10 weken durende hardloopclinic waarin ze de deelnemers een sterke basis geven om hun eigen hardlooptrainingen daarna zelfstandig op te kunnen pakken.

Er zijn twee veelgehoorde argumenten waardoor mensen na een aantal trainingen weer stoppen met hardlopen. Sommige stoppers lopen tegen kleine pijntjes aan en verliezen daardoor het plezier. Een ander deel mist een stok achter de deur om de hardloopschoenen aan te trekken. Door de expertises van hun partners te koppelen aan eigen ervaring denken MPM Hengelo, Sportcentrum de Kievit en Sportmedx leuke trainingen op te hebben gezet die de kans dat het leukt blijft aanzienlijk vergroten. Ze zouden het fantastisch vinden als ze op deze manier indirect een positieve bijdrage kunnen leveren aan de conditie van Hengelose inwoners.

Inschrijven

In een serie van 13 trainingen in 10 weken werk je aan looptechniek en leg je een basis voor een beter uithoudingsvermogen. De inschrijfkosten zijn €75,00 en aanmelden gaat via www.mpmhengelo.nl.

De eerste training is op woensdag 8 september van 19:45 tot 20:45 uur in het FBK stadion in Hengelo. Bekijk de website voor het volledige schema t/m 10 november!

Foto gemaakt door Coen Schilderman

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€75,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.