Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Helligen Hendrik - Oald Zeer (reprise)

Terug naar overzicht
Datum zo 20 sep. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Openingstijden:

Zondag 20.00 - 22.00 uur

Helligen Hendrik - Oald Zeer (reprise)

Helligen Hendrik geeft al sinds 2007 zijn ongezouten mening. Over alles. En meer. Menigeen wordt met het klimmen der jaren milder van toon; Hendrik niet. Zijn credo is en blijft: “Helligheid is net stront, ut moet d’r oet”.

Vorig seizoen kwam hij terug in het theater met een nieuw programma: zwartgalliger en chagrijniger dan ooit. Hendrik staat aan de vooravond van zijn 65ste verjaardag en dat maakt hem, zoals je misschien al verwacht, allesbehalve vrolijk. Sterker nog: hij gruwelt van alle feestelijkheden die hem te wachten staan. Felicitaties, cadeautjes, lollige spandoeken in de tuin? “Vot met den pröttel!”

Tegelijkertijd beseft Hendrik dat hij ruim over de helft van zijn aardse bestaan is en dat levert automatisch een hoop pijnlijke bespiegelingen op.

Deze voorstelling is ook om 14:30 uur te zien.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

schouwburghengelo.nl

Prijzen

€22,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.