Muziek

The Analogues: Hello Goodbye

Terug naar overzicht
Datum wo 10 mei Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

The Analogues: Hello Goodbye

De Nederlandde tributeband The Analogues, opgericht in 2014, is op een missie om de zes Beatles-albums in hun geheel uit te voeren. Precies zoals de aantekeningen destijds zijn gemaakt. Met dezelfde vintage instrumenten, versterkers, geluiden, live strijkers en blazers. 'Just the music' zoals opgenomen door The Beatles in de jaren zestig. Alleen helemaal live.The Analogues toerden afgelopen seizoenen langs nationale en internationale zalen met integrale vertolkingen van de The Beatles-albums 'Magical Mystery Tour', 'Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band' en 'The White Album'. Waar deze heren ook spelen; publiek en critici zijn unaniem enthousiast over het ongekend hoge niveau en bijna obsessieve aandacht voor muzikale details.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 39,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.