Datum za 06 apr. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Laten jouw ouders niets aan het toeval over? Hangen ze als helikopters boven je om elk mogelijk gevaar uit de weg te ruimen? Of word jij juist met twee verschillende sokken naar school gestuurd? En controleert niemand of je huiswerk af is?Op weg naar school zijn twee Helikopterouders op elkaar gebotst! Het schoolplein bleek zó glad geveegd door een Curlingvader, dat ze in hun noodlanding een Loedermoeder en een Pizzapapa meesleurden en doorgegleden zijn tot in dit theater. Zijn ze toch iets té zwaar bepakt met alles wat nodig is om hun kinderen beschermd te laten opgroeien? Vijf acteurs zetten de boel flink op z’n kop om samen met het publiek te oefenen met opvoeden en opgevoed worden: hilarisch herkenbaar voor alle kinderen en opvoeders!Tip! Bestel de Jeugdserie 8 - 12 jaar en bezoek drie voorstellingen voor slechts € 27,00!

Het Laagland is een jeugdtheatervoorziening die op regionale en (inter-)nationale podia een breed publiek verrijkt met eigenzinnig kwaliteitstheater dat kinderen serieus neemt, jongeren prikkelt en volwassenen ontroert. Met herkenbare verhalen die gaan over de complexiteit van (op)groeien en je eigen plek in de wereld innemen. Het Laagland: "We moedigen aan verder te kijken dan de wereld die je al kent."

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 12,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.