Muziek

Hengelo 60's Revival

Terug naar overzicht
Datum zo 07 nov. Locatie Metropool Hengelo
Industrieplein 10
7553 LL Hengelo

Hengelo 60's Revival

Op zondag 7 november 2021 hoor je in Metropool opnieuw de muziek die je hoorde in de Hengelose clubs, zoals de Rootie Tootie, de Easy-Beat, de Koala Beat, de Sun-Shine Club, de Trio Club en het Beetshuis. De beat, de rock, de soul en al die andere heerlijke stromingen uit de sixties komen weer in volle glorie voorbij tijdens de zesde editie van de Hengelo 60's Revival!

Feest der herkenning

Alle vrienden, vriendinnen en schoolkameraden kunnen de verhalen van toen weer delen. Het wordt weer een feest der herkenning waar vanzelfsprekend het glas geheven kan worden. Een garantie voor gezelligheid, sfeer en plezier. Wees erbij en mis het niet!

Line-up en kaartverkoop

Meer info over de line-up en de kaartverkoop volgt snel maar zet 7 november alvast met koeienletters in je agenda zodat je aanwezig kan zijn! De ticket verkoop start op 1 september en dan is ook de ticketprijs bekend.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Nog onbekend

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.